Valikko Sulje

Avoimet työpaikat

Tule töihin meille!

MIKAN ASENTAMO OY

Motonet Korjaamo Mikan asentamo toimii Jyväskylän Seppälässä Ahjokatu 6:ssa  ja olemme avanneet uuden monimerkki huoltopisteen Keljoon, Kylmälahdentie 4:ään
Meillä on kokemusta tuhansista autoista ja niiden erilaisista tyyppivioista. Hoidamme katsastushuollot, määräaikaishuollot, erilaiset jarruhuollot, polttoainejärjestelmien huollot, asennamme vetokoukut, lisävarusteet – siis aivan kaikki. Kuulumme Motonet autokorjaamo ketjuun.

Automekaanikko

Haemme nyt motivoitunutta ja ammattitaitoista automekaanikkoa huoltokorjaamollemme. Huoltokonseptiimme sisältyy kaikki automerkit.

Lupaamme työhön nykyaikaiset koneet ja laitteet sekä ajantasaisen koulutuksen.

Mikäli koet omaavasi tarvittavat tiedot ja taidot itsenäiseen työskentelyyn ja oikean asenteen niin täytä allaoleva lomake.
    Suostun antamieni tietojen tallentamiseen ja käyttämiseen Mikan Asentamo Oy:n henkilörekrytoinnissa. Lomake lähetetään vain mikäli suostumus on annettu. Henkilötietoja käsiteltäessä noudatetaan Henkilötietolaki (523/99) asettamia säännöksiä.

    Seppälän toimipiste, Ahjokatu 6

    Keljon toimipiste, Kylmälahdentie 4 (Uusi)

    Yksityisyys

    Täyttäessäsi hakemuksen jätät tietosi Mikan Asentamo Oy:n käyttöön. Tietojasi käytetään vain avoinna olevan työpaikan täyttämisessä tai, jos niin halusit, avoimessa työpaikkahaussa. Antamasi tiedot ovat vain Mikan Asentamo Oy:n käytössä eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukautta jonka jälkeen ne poistetaan.